Još u ponudi - iznajmljivanje vozila Novi Sad

Uni line iznajmljuje nova vozila. Naročito posvećujemo pažnju ispravnosti svakog vozila pojedinačno. Sigurnost naših korisnika nam je na prvom mestu. Sva vozila su potpuno ispravna i o njihovoj ispravnosti stalno se brine tim majstora u ovlašćenom profesionalnom servisu. Redovno obavljamo redovne servise, a osim toga i vanredne servise kad god se za to ukaže i najmanja potreba.

Naravno i sve vaše informacije ako primetite neke nepravilnosti u radu vozila u toku korištenja usluge - rent a car Novi Sad su dobro došle i Uni line TTR će ih u što kraćem roku proveriti kod ovlašćenog servisa.

Možete dobiti i dodatnu zimsku opremu, koja ne spada u zakonski obaveznu opremu, u slučaju da vaše putovanje zahteva veću posvećenost sigurnijoj vožnji u zimskim uslovima ili imate nameru da posetite regione u kojim je za boravak i bezbedan prolazak potrebna pojačana zimska oprema. Ako je potrebno i dodatno sedište za dete samo je potrebno da to naglasite pre najma, da bi se na vreme uključilo u opremu. Usluga je besplatna.